1st Giveaway By Puterikasih.com


1st Giveaway By Puterikasih.com | As-Salam, banyak betul wann join giveaway bulan ni.bukan apa,tujuan sebenar wann join giveaway bukan semata-mata nak menang hadiah tersebut tapi sebagai rakan blogger kita kena la sentiasa support sahabat kita buat sesuatu contest ataupun giveaway.betul tak? Nanti tiba masa kita pula orang akan buat benda yang sama untuk kita.Barulah adil dan saksama namanya..hehe

Ok,Seperti yang korang tengok banner kat atas, wann join Giveaway dari blog puterikasih.com yang diberi nama 1st Giveaway By Puterikasih.com
Tujuan 1st Giveaway By Puterikasih.com ini adalah untuk meraikan ulangtahun yang kedua puteri sebagai seorang blogger dan juga bersempena dengan perasmian blogshop puteri yang pertama iaitu All About Craft.
1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul Syarafina,Azziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie dan Serembanmaya.com
Syarat-syarat untuk menyertai 1st Giveaway By Puterikasih.com
1) Buat entri bertajuk “1st Giveaway By Puterikasih.com
2) Jangan lupa untuk letakkan banner dalam entri.
3) Follow kesemua penaja jika korang baik hati
4) Copy ayat dibawah ini dan pastekan ke entri :
“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia
5) Tag sekurang-kurangnya seorang rakan. Kalau nak tag lebih pun diizinkan.
6) Tinggalkan URL entri dalam ruang komen di bawah ini.
Tarikh Tutup 1st Giveaway By Puterikasih.com : 31 Januari 2013 ( tepat pukul 11.59 malam)
Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan : koleksi kristal, top up, t/shirt, jam tangan mutiara (handmade), GLA Shaklee, one drop perfume, mini radio dan banyak lagi … (senarai penuh hadiah akan puteri updatekan di entri seterusnya.)
1 Hadiah misteri untuk entri paling kreatif (akan dipilih oleh puteri sendiri)
Pemenang-pemenang untuk hadiah-hadiah yang lain akan dipilih berdasarkan random.org 
p/s : Psahara tak nak join contest ni ke?
Share on Google Plus

About MKI Media

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments :

  1. thank you wann :)

    good luck yer ^_^

    ReplyDelete
  2. hai3 , CP dtg dari GA yang same , gud luck yer , sudi2 la lawat entry CP :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete
  3. Hi Cweet,Terima Kasih kerana sudi datang :)

    ReplyDelete
  4. Terbang ke sini dari Ga yang sama..hew..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih kerana sudi datang..nanti wann singgah :)

      Delete
  5. ada penambahan penaja..jangan lupa update yer :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..hai tuan blog..
    singgah sini dari GA yang sama.. ;)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    kalau sudi mai la umh kita jap.. ;)

    follower : 155

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam..Wann sudah follow blog mimie.terima kasih kerana sudi datang :)

      Delete