Bloglist Setahun Dari ciklaili.com



As-Salam..siapa ciklaili ? apa yang wann tahu dia seorang cikgu dan mengajar sejarah, betul tak ciklaili?hehe.wann suka dengan blog ciklaili sebab simple dan kemas.Kenapa wann nak join Bloglist Setahun Dari ciklaili.com? senang je jawapannya.Sebab ciklaili ni boleh dikatakan otai jugala dalam dunia blogger.Wann begitu teruja dengan traffic blog ciklaili yang WOW,walaupun blognya simple tapi mantap.

Haa,blog ciklaili ni baru je keluar bagi rancangan Apa Kata Wanita TV1 hujung tahun lepas.Bukan calang-calang blog boleh keluar TV, betul tak?.So, apa tunggu lagi jom la join sekali bloglist ni.Nanti bila blog wann dah TOP macam blog ciklaili,wann pula yang buat bloglist macam ni.InsyaAllah.

Macam yang ciklaili tengok blog wann ni masih baru lagi.wann masih tercari-cari rentak untuk blog ni.Jadi, ia mengambil sedikit masa untuk stabil.Dari pertolongan ciklaili dan juga bro HH, wann pasti blog ini akan setanding dengan blog otai-otai yang lain.

wann begitu tertarik dengan entri ciklaili yang bertajuk " Panduan Memilih Nama Bayi / Anak ".Walaupun wann belum berkahwin tapi keinginan untuk beristeri dan memiliki anak kian bermain difikiran.Alangkah sukanya dapat menimang cahaya mata dan menamakannya dengan nama yang cantik.hehe.

Komen wann untuk ciklaili ialah teruskan berkarya dan menghasilkan info-info yang menarik untuk dikongsikan bersama.Sekian.
Share on Google Plus

About MKI Media

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments :

  1. Terima kasih kerana sudi join.

    Betul tu..saya seorang cikgu yang mengajar subjek Sejarah tingkatan 4 & 5.

    Moga blog ini akan maju jaya di masa akan datang..

    ReplyDelete