Daftar Permohonan Rebat RM200 Telefon Online


Daftar Permohonan Rebat RM200 Telefon Online | Pendaftaran atau borang permohonan rebat RM200 telefon pintar boleh dibuat secara online. Golongan belia atau remaja yang berusia antara 21 dan 30 tahun boleh mula memohon rebate RM200 bagi telefon pintar 3G terpilih daripada pengedar berdaftar mulai 1 januari 2013.

rebat-rm-200-telefon-3g

Syarat Kelayakan Rebat RM200
 • Warganegara Malaysia berumur antara 21 sehingga umur 30 tahun
 • Berpendapatan kasar bulanan RM3000 dan kebawah
 • Model telefon pintar yang dipilih tiada had harga
 • Untuk langganan baru dan sedia ada pakej jalurlebar
 • Hanya satu telefon pintar untuk setiap seorang
 • Pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memohon
Cara Permohonan Rebat RM200
1. Sila layari borang Online di laman web:
2. Pada menu, sila klik pada permohonan untuk pelajar (jika sedang belajar) dan klik pada borang untuk pekerja jika sedang bekerja.
3. Sila isi butiran penuh dan hantar pendaftaran anda.
4. Salinan permohanan akan dihantar kepada anda melalui emel dalam tempoh 24 jam. Langkah terbaik adalah cetak dahulu slip pendaftaran.

rebat-rm200

Cara Cetak Dan Penggunaan Boucer Rebat RM200

cara mohon rebat rm200

Pastikan anda mencetak slip pendaftaran sebagai bukti anda telah memohon rebat RM200 untuk telefon pintar. Skim itu berasaskan siapa cepat dia dapat dan khas bagi 1.5 juta belia yang layak mendapatkan telefon pintar itu selagi stok masih ada.

Contoh Slip Baucar Rebate RM200

contoh-slip REBATE RM200

Cara Penebusan Slip Baucar Rebate RM200

Anda boleh membeli smartphone anda menggunakan baucar tersebut di syarikat pengedar telekomukasi yang sah. Untuk melihat senarai wakil penjual yang sah tersebut, sila layari https://komunikasibelia.skmm.gov.my/plain/dealer.html

Pengumuman Terkini: Berita baik kepada anda, kerajaan bersetuju untuk beri rebate RM200 kepada semua smartphone dengan harga tanpa had dan melebihi harga RM500


Share on Google Plus

About MKI Media

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments :

 1. good morning, mau tanya. mcm mana kalu status permohonan da berjaya tapi xda number rujukan dan time isi borang ,sy tersilap guna huruf besar untuk bahagian email 2 ?? pls reply ^_^

  ReplyDelete