Jubah Abaya Dubai Giveaway


Jubah Abaya Dubai GiveawayAs-Salam. apa wann join giveaway Jubah Abaya Dubai ? Untuk perempuan je kot wann oii.hehe..Jangan marah ya,penganjur tidak meletakkan syarat yang lelaki tidak boleh join giveaway ni..So,wann boleh join la ni.Bertuah badan menang Jubah Abaya Dubai boleh la wann buat hadiah untuk ibu wann yang tersayang.

Kepada sesiapa yang nak join terutama sekali kaum hawa, jom join wann sertai giveaway ni.Bukan setakat lumayan hadiahnya tapi berguna untuk wanita menutup auratnya.hehe.Sesiapa yang nak join tekan jer banner kat atas tu nanti terus ke blog giveaway cik Afidah.Korang kena cepat sikit sebab esok dah last Tarikh penyertaan.Ok,syarat-syarat penyertaan adalah :-

Blogger




  • Jadi follower blog ni dan blog http://www.dobuy.blogspot.com/
  • Buat simple entry bertajuk "Jubah Abaya Dubai Giveaway " .   
  • Jangan lupa letakkan banner dan syarat2 penyertaan  
  • Anda perlu letakkan url post giveaway ini ke dalam entry anda.


  • Facebook




  • Like page Do Buy Dazzle
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Do Buy Dazzle


    Bila semua dah settle tulis di ruang  komen :

    1.Url entri giveaway anda
    2.Nama Facebook anda

  •                                                  
                                                   Hadiah Utama

           



                           


                                                    Dua hadiah Saguhati

                               


    Semoga Berjaya :D



    Share on Google Plus

    About MKI Media

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
      Blogger Comment
      Facebook Comment

    2 comments :

    1. cntiknyer jubah dier....
      wahh nak bg ibu ye lau dapat..bukn nk bg org lain eh?hehe
      gud luck ^_^

      ReplyDelete
    2. haha..maksud cik yaya orang lain tu sape?
      mesti la mau kasi pada orang yang kita sayang iaitu ibu :)

      ReplyDelete