Lelaki Tercantik Di Dunia ?

on 12 Jan 2013


Wanita, Lelaki, Sayang, Cinta, Cemburu, Sedih, Suka, Gembira, Contest, SEO Blog, Trafik Blog, Gambar Cantik, Seksi, Pasangan, Kekasih, Agama, Pendidikan, Informasi, Terkini, Semasa, Carian, Semakan, Permohonan, Borang, Pekerjaan, WannSerious, Aku Seorang Lelaki, Blogger, Blogging, 2013, Berita, Artis, Pelakon, Gossip, Politik, Malaysia, SEO, Mesra SEO, Tips SEO, Lucu, Lawak, Senarai, Gambar, Pelik, Menarik

Lelaki Tercantik Di Dunia | Amboi, tengok je tajuk Lelaki Tercantik Di Dunia terus korang buka.Biasala orang kita benda yang pelik tu juga diorang nak tengok.Wann pun macam korang juga suka tengok benda yang unik dan pelik.

Ok, Untuk entri ini wann nak perkenalkan seorang lelaki yang dah berubah menjadi seorang wanita yang sangat cantik sekali.Nama lelaki ni ialah Nong Poy, dia melakukan penukaran jantina sepenuhnya melalui pembedahan kelamin pada usia 17 tahun.

Sebab apa wann kata dia lelaki tercantik di dunia kerana dia telah memenangi Pertandingan ‘Miss Tiffany‘ pada usia 19 tahun dan Pada tahun yang sama, Nong Poy menjadi Miss International Queen (lady-boy) 2004.Memang cantik si Nong Poy ni, kalau wann tak tahu jantina dia boleh cair dibuatnya.Korang sendiri tengok pun boleh konfius, betul x? Namun begitu, kita sebagai umat islam diharamkan untuk melakukan hal sedemikian.kita tak mampu untuk mengubah fitah kejadian-Nya.



Wanita, Lelaki, Sayang, Cinta, Cemburu, Sedih, Suka, Gembira, Contest, SEO Blog, Trafik Blog, Gambar Cantik, Seksi, Pasangan, Kekasih, Agama, Pendidikan, Informasi, Terkini, Semasa, Carian, Semakan, Permohonan, Borang, Pekerjaan, WannSerious, Aku Seorang Lelaki, Blogger, Blogging, 2013, Berita, Artis, Pelakon, Gossip, Politik, Malaysia, SEO, Mesra SEO, Tips SEO, Lucu, Lawak, Senarai, Gambar, Pelik, Menarik


Wanita, Lelaki, Sayang, Cinta, Cemburu, Sedih, Suka, Gembira, Contest, SEO Blog, Trafik Blog, Gambar Cantik, Seksi, Pasangan, Kekasih, Agama, Pendidikan, Informasi, Terkini, Semasa, Carian, Semakan, Permohonan, Borang, Pekerjaan, WannSerious, Aku Seorang Lelaki, Blogger, Blogging, 2013, Berita, Artis, Pelakon, Gossip, Politik, Malaysia, SEO, Mesra SEO, Tips SEO, Lucu, Lawak, Senarai, Gambar, Pelik, Menarik


Ranking: 5

2 comments:

  1. auwww... tergoda tau... klu tak ada pasangan nak gi dinner blh bwk dia ni... buukan org tau pon dia lelaki... perghh... terbukak mata umum tgk aku bawak awek ni... ekekeke... tinggal satu umah pon sape nak tangkap...ekekekek
    tapi bahawa takut dia tangkap aku plak... org mcmni bukan kira nafsu dia... ok Wann ko amik je lah dia ok... aku rela ekekekek

    ReplyDelete
  2. haha..lol, xsanggup aku berpasangan dengan Nong Poy..ko amik jela :) haha.

    ReplyDelete

 
© WannSerious | Aku Seorang Lelaki All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template .