Pantai Teluk Gadung - Hanya Tinggal Kenangan


Pantai Teluk Gadung - Hanya Tinggal Kenangan | As-Salam, hari ini wann tidak tahu hendak post informasi apa dalam blog untuk hari ini.So, wann blogwalking jela untuk menambahkan sahabat-sahabat blogger yang baru dan meningkatkan traffic blog ini.Masa wann blogwalking tadi ternampak satu entri bertajuk Teluk Gadung Beach dekat blog Turbineman.Apa yang menarik sangat? Ok, Teluk Gadung ini terletaknya di Daerah Dungun, Terengganu.Apa yang wann boleh katakan tempat ini biasa sahaja tapi ia tersimpan seribu memori bagi wann.

Kenapa ya? Untuk makluman wann merupakan bekas pelajar UiTM Dungun.Selama 3 Tahun wann berada di bumi Dungun ini yang mendapatkan segulung Diploma yang berharga.Boleh dikatakan hari-hari wann dapat tengok pantai dekat sini tapi tidak pernah sekali pun wann mandi di pantai ini.Oh ya, Pantai ini tidak beberapa sesuai untuk aktiviti mandi-manda disebabkan dasar pantainya yang tidak seperti pantai-pantai yang lain.Hendak komen lebih-lebih wann pun tidak berapa tahu sangat pasal pantai ni.


Siapa yang pernah belajar di UiTM Dungun pasti kenal dengan Teluk Gadung ini.Itulah yang menarik belajar di UiTM Dungun kerana hari-hari boleh tengok pantai.Im Proud to be UiTM Dungun Student..Yeahh!!Siap promosi UiTM Dungun lagi tu..hehe.Pada adik-adik lepasan SPM yang ingin melanjutkan pelajaran ke UiTM Dungun jangan segan silu untuk belajar disini.Sekian.


Pemandangan Pantai Teluk Gadung















Credit Photo  :  Turbineman
Share on Google Plus

About MKI Media

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments :

  1. dofollow blog ni yer,..

    laa tu yg puas akak fikir, teluk gadong kat port klang ni tengah2 bandar, mana ada pantai.. rupa2nya kat tengganu.... cantiknyee, untung student uitm tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh..port klang ada Teluk Gadung gak ke? tahu plak wann..terima kasih akak sudi follow blog wann :)

      Delete
  2. Replies
    1. Waktu biasa memang la jernih..tiba time tengkujuh yang jernih pun bertukar menjadi keruh..hehe :)

      Delete
  3. Masih ada lagi,boleh pergi jln2 kat sana,
    tapi masa akan datang tak tahulah dgn hakisan yg semakin kuat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pergi nanti pun sekadar makan angin jela..kenangan duduk lalu hanya tinggal sejarah..huhu. A'ah,semakin hari pesisir pantai makin terhakis oleh ombak :)

      Delete
  4. boleh tahan cantik jugak pantai dia.. tapi x bole mandi? huhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah sayang sebab tak boleh mandi..Lau x hari-hari dah surfing..HAHA.

      Delete
  5. Waa..cantiknya.Nampak macam ada tasik kat situ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah..ada tasik dekat dalam UiTM bersambung dengan pantai :)

      Delete
  6. belum pernah sampai ke sini. tapi bila tengok gambar-gambar ni nampaknya pantai ni mmg sangat cantik..

    * saya pernah juga belajar di Terengganu (1997-1998)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik sebab sentiasa bersih dan dijaga..Ciklaili pun belajar dekat terengganu juga yaa..reti cakak ganu ar nihh..hehe :)

      Delete
  7. menenangkan, lepak tengahhari hilang penat keje....di sini la

    ReplyDelete