Semakan Kemasukan Ke Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik 2013


Semakan Keputusan Permohonan Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik 2013


Semakan Kemasukan Ke Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik 2013 | Para pelajar PMR 2012 yang ada membuat permohonan memasuki Tingkatan 4 2013 ke Kolej Vokasional (KV) atau Sekolah Menengah Teknik (SMT) Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) boleh membuat semakan status permohonan anda secara online bermula hari ini (11 Januari 2013).

Semakan Permohonan KV & SMT
  • Semakan permohonan ke Tingkatan 4 Kolej Vokasional (KV) dan Sekolah Menengah Teknik (SMT) boleh dibuat dengan menggunakan angka giliran PMR atau nombor kad pengenalan pemohon.
  • Laman web untuk menyemak keputusan permohonan ke KV dan SMT 2013 adalah di:

  [NOTASemakan boleh dibuat sekarang]

  Rayuan
  • Bagi yang tidak berjaya mendapat tawaran, mereka boleh membat rayuan terus kepada Kolej Vokasional atau Sekolah Menengah Teknik yang berkenaan.
  • Keputusan rayuan tertakluk kepada kekosongan tempat yang ada setelah proses pendaftaran pelajar yang menerima tawaran.

  Pertanyaan
  • Jika terdapat sebarang pertanyaan mengenai keputusan permohonan Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik sila hubungi Bahagian Pendidikan Teknik dan Vokasional, KPM di talian 03-8884 5154 / 5031 / 5073.
  Share on Google Plus

  About MKI Media

  This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
   Blogger Comment
   Facebook Comment

  0 comments :

  Post a Comment