22th Birthday GiveAway


22th Birthday GiveAway | As-Salam, wann ada join giveaway from blogger bernama Anis Athia. Cantik molek orangnya tau..tak percaya pergi la jenguk blog dia.Nampak tak permainan Top Refferal kat situ.hehe.Wann tertarik dengan senyuman pada banner blog dia yang menampakkan giginya yang putih itu..Rupanya dia Dental Student, patutla cantik molek gigi dia kan..kan.ishh, apa yang wann duk merapu pagi-pagi neh. Ok, berbalik pada giveaway tadi hadiah-hadiah yang disediakan tersangat menarik sekali terutama untuk girl..Wann nak menang Topup je ok..hehe.

Wann pun tak mahu explain panjang-panjang sebab bukan orang nak baca pun wann duk merapu ni..Sesiapa yang nak join klik je banner yang cantik kat atas tu..Semoga Berjaya :)


Giveaway ini akan tamat pada 22 February 2013
Pemenang akan dipilih menggunakan random.org dan top referral berdasarkan stats blogger



Share on Google Plus

About MKI Media

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments :

  1. Thank you sudi join :) link wan nanti anis masukkan dalam senarai selepas anis habis cuti raya cina ye ^_^

    ReplyDelete
  2. tengah update senarai peserta dan anis dah masukkan link wan dalam senarai :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum !! Comeinya blog neyh . Done follow you , jom join segmen Arni : http://arnilala.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-setahun-by-arni.html

    ReplyDelete