Bloglist WannSerious 2013


Bloglist WannSerious 2013 | As-Salam, nampaknya blog wann sudah pun berusia sebulan dan masih mentah lagi untuk dibandingkan dengan blog otai-otai yang lain.Masih banyak lagi yang wann perlu belajar untuk pertingkatkan lagi SEO blog wann ni.Dari segi mutu penulisan wann rasa masih teruk lagi sebab wann tak berapa pandai sangat nak buat ayat yang baik dan isi yang mantap.Walaubagaimanapun,wann akan cuba perbaikinya dari masa ke semasa.Budak baru nak belajar jadi blogger macam ni la. Wann ucapkan terima kasih pada sahabat blogger yang sentiasa support wann dan tak putus-putus lawat blog wann yang tak menarik ni...hehe.


Ok, berbalik pada tajuk entri wann iaitu Bloglist WannSerious 2013 wann ingin buat satu bloglist yang akan wann letakkan di sidebar blog ini untuk sahabat-sahabat yang ingin berada dalam bloglist wann untuk tahun 2013.Terpulang kepada anda nak join ke tak bloglist ini kerana wann tak paksa pun sekadar ingin berkongsi dan merapatkan lagi hubungan blog wann dengan blog anda.


Langkah mudah untuk menyertai bloglist ini :

1) Follow blog Wann
2) Buat satu entri dengan tajuk "Bloglist WannSerious 2013".
3) Letak banner dekat atas tu dalam entri.
4) Tinggalkan link entri dekat komen.

Note : Pada yang ada bloglist boleh juga kalau ex-change bloglist dengan wann..tak payah buat entri, nanti tinggalkan link blog dekat komen.TQ

Itu sahaja, wann rasa simple je untuk sertai bloglist ni.Pada yang join wann ucapkan Terima Kasih.Sebelum itu wann nak kongsikan kejayaan blog wann selama sebulan blog ini diwujudkan.
      

Alexa Rank



Nuffnang Stats


Google PageRank
   
Page Rank Check

Share on Google Plus

About MKI Media

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

52 comments :

  1. wah... suatu aktiviti yang bagus... semoga terus maju.. ;)

    ReplyDelete
  2. blog awk dah masuk dlm bloglist aku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih kerana join..wann dah masukkan dalam list :)

      Delete
  3. Saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih kerana join..sudah dimasukkan dalam list :)

      Delete
  4. http://www.aimisyahirah.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html join..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih join cik aimi syahirah :)

      Delete
  5. http://lilizazaliza.blogspot.com/2013/02/sticky-post-bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ lili..wann dah masukkan dalam list :)

      Delete
  6. Semoga terus berjaya wan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yas..terima kasih kerana sudi singgah blog wann :)

      Delete
  7. Join !! :) blog wann dah masuk lam bloglist saye . :) hee
    http://daydengayyad.blogspot.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Daydeng..sudah diupdate dalam list :)

      Delete
  8. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Yana..wann dan masukkan dalam list :)

      Delete
  9. Join :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Nurul..wann dah add dalam list :)

      Delete
  10. sory, tuka link blog (*)

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Mieza..wann dah masukkan dalam list :)

      Delete
  11. http://www.opzzpinky.my/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Sharina..btw,blog wann masih noob ler..xmampu lagi nak follow otai2 yang lain..hehe :)

      Delete
  12. http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Tuan blog warna puprle..hehe.Wann dah add to list :)

      Delete
  13. http://www.erazfadli.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih join bro..wann dah tambah dalam list :)

      Delete
  14. http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    wan , ninaa join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih adik ninaa yang cute lagi comel..hehe.wann dah add to list :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. thanks abg wan . tapi x nampak pn lagi kat bloglist abg wan . kekekeke :)

      Delete
  15. http://www.mujadafewa.my/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Nurmujahidah...wann dah add to list :)

      Delete
  16. Bro, salam kenal.. Cantik pageviews bro, keep it up :) oh ye dah follow sekali.. hajat nak kawan dan berkongsi tips blogging..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam..eh,wann baru je dalam dunia blogging ni..tahu berapa pandai sangat lagi pasal SEO ke apa..setakat berkongsi apa yang wann tahu xde masalah lagi..nanti wann follow bro balik nanti :)

      Delete
    2. sesama bljar bro, hahaha pageviews blog ko memang gempak, tinggal cari tips berguna je bro, aku tak bapa pandai cari cerita panas dan sensasi bro, aku bukan kaki terjah, papehal boleh add fb aku : Irwan Alessa

      Delete
    3. A'ah..betul tu.sama2 berkongsi idea dan pendapat.

      Delete
  17. join !
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
  18. nak j0in jgk ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Zafirah..wann dah add to list :)

      Delete
  19. ohhh oke oke.. blog wann dah ade kat dlm hanida moss tu.. jadi wan letak je kan blog nida kan? hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup2..betul tu cik nida oii..hehe :)

      Delete
  20. Bella join! :))
    http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Bella..wann da masukkan dalam list :)

      Delete
  21. Yana dh msukkan wann dlm bloglist .. cer tgk ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/bloglist-wannserious-2013.html

    ayu join..

    ReplyDelete
  23. terbaik! taniah wan! hehe moga terus maju jaya dalam dunia blogging yer, hehe. ;) .

    ReplyDelete