Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com

Klik Banner untuk join

Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com | As-Salam, malam ini wann nak kongsi satu Contest dari Blog Kakinakl.com atau pemiliknya dikenali sebagai Kak Ina..Hai kak ina..Salam perkenalan dari wann yang pertama kali singgah ke blog akak.Ok, untuk makluman akak wann jumpa contest ini dan blog akak melalui bro HasrulHassan.

Sebab suka membaca blog akak ?
  1. Ok,seperti wann kata tadi yang wann baru je mengenali blog akak melalui HH.Jadi, wann tak kesempatan lagi untuk follow apa yang akak update dan membaca segala entri akak..Maafkan saya :)
  2. Tapi,Wann sempat juga menyelongkar blog dan sudah tengok entri-entri akak yang sebelum ini.Apa yang wann tertarik sekali ialah Tab Overseas tu. Macam seronok je tengok banyak entri akak melancong ke luar negara..nanti kesempatan masa wann akan baca entri-entri tersebut..mesti seronakkan akak dapat melancong keluar negara..hehe.
  3. Selain itu, wann juga tertarik dengan Tab makan2 tu..Sebut je pasal tempat makan wann memang suka sangat nak tahu apa yang menarik dekat situ..Memang menarik sangat entri akak yang suka share tempat-tempat makan yang ada dekat negara kita..hmm,mungkin itu je kot yang wann dapat katakan tentang blog akak.maklumla orang baru..Ada masa nanti akan cuba baca ennti akak yang menarik itu..OK :)

Pada sesiapa yang nak join jemput la join sekali contest yang hebat ini dari Kakinakl.com dengan klik banner diatas.Untuk makluman,Tarikh tutup adalah pada 28hb Febuari 2013 pada atau jam 12.00 tengah malam dan hadiahnya berupa wang tunai dan beberapa hadiah sampingan yang lain.Semoga Berjaya :)


Contest "Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com" adalah anjuran www.kakinakl.com bersama eyriqaz , kutooobamboo, dan jaakechik 

Share on Google Plus

About MKI Media

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments :