Segmen :#1 By SyahRidzeah


Segmen :#1 By SyahRidzeah | As-Salam, Selamat Pagi dan Selamat Bercuti sempena Chinese New Year 2013 wann ucapkan pada yang dapat cuti dan kepada yang pulang ke kampung wann harap berhati-hati di jalanraya.Hari ini saja wann sudah join dua segmen yang dianjurakan oleh sahabat blogger.Nak buat macam mana kalau idea untuk menulis kosong.So, wann join jela segmen dan contest yang ada disamping mengenali sahabat blogger yang baru.Selain itu, wann dapat juga memeriahkan lagi segmen yang dianjurkan oleh Cik SyahRidzeah ni. Pada sesiapa yang nak turut serta segmen ini sila klik banner diatas.Semoga Berjaya :)
Share on Google Plus

About MKI Media

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments :

  1. salam kenal, singgah sini, balas kunjungan dan follow awak balik... sorry lambat jejak... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..no problem.janji singgah jugak kan :)

      Delete
  2. hnye ini yg mpu ye..hehe
    xpe..gud luck tau..slmt bersegmen =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Cik Yaya..Jemput la join skali.hehe :)

      Delete
  3. Ramai betul anjurkan segmen sekarang ni kan..anyway, best of luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah..betul tu.Sampaikan xmenanag tangan nak join semua..hehe :)

      Delete
  4. Segmen dia segmen: #1.. Patut la join segmen ni hehehe

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen yer wan, hehe

    ReplyDelete
  6. Salam.. Maaf Mengganggu.. Jom JOIn...

    Anda di Tag..

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    :-)

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-1-by-syahridzeah.html

    ReplyDelete