Tarikh Pendaftaran Borang BL1M Bantuan Lesen 1Malaysia

on 5 Feb 2013

Tarikh Pendaftaran Borang BL1M Bantuan Lesen 1Malaysia | Sukacita dimaklumkan, Pendaftaran sudah dibuka dipejabat UMNO mulai 1 Februari 2013. Kepada semua pemohon yang telah berjaya dapatkan BL1M, anda boleh mendaftarkan diri dipejabat UMNO yang terdekat. Proses pendaftaran itu akan dibuka selama 2 minggu dari tarikh 1 Februari 2013.


Pendaftaran BL1M 2013


Emel Daripada Myeg

Terima kasih di atas kesudian anda mendaftar untuk menyertai program BL1M. Pendaftaran telah dibuka selama 2 minggu mulai dari 1hb Feb 2013, di Pejabat UMNO yang berhampiran dengan kawasan PARLIMEN anda. lokasi pendaftaran terdapat di portal www.bl1m.my atau www.myeg.com.my di bahagian hubungi kami.

Terima kasih di atas minat anda untuk menyertai program BL1M ini dan silalah war-warkan kepada semua kenalan anda untuk mengambil kesempatan kemudahan yang di sediakan.


Sumber: melvister.com 
Ranking: 5

8 comments:

  1. dah ade lesen nak renew xde budget ke? haha demand

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..khas untuk lesen motor jela :)

      Delete
  2. Replies
    1. Wann rasa masih boleh dimohon lagi..try check ikut website ni
      >> http://www.bl1m.my/daftaronline.html

      Delete
  3. untung laaa depa. oh rezeki masing2 hehe cpt2 mohon, jimaat ni :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. buka website ni - http://www.bl1m.my/daftaronline.html ..Kat atas tu ada dia link kaedah nak buat money order :)

      Delete

 
© WannSerious | Aku Seorang Lelaki All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template .